Om ICC Danmark


ICC Danmark fungerer som det nationale sekretariat for The International Chamber of Commerce (ICC), en førende global forretningsorganisation dedikeret til at fremme international handel, ansvarlig forretningsførelse, og økonomisk vækst over hele kloden. Som en integreret del af ICC-netværket, spiller ICC Danmark en vital rolle i at koordinere og understøtte danske virksomheders engagement i globale handelsspørgsmål.

Hjertet af ICC's arbejde ligger i dens globale kommissioner, hvor eksperter fra hele verden samles for at diskutere, udforme, og revidere retningslinjer samt kodeks for international handel. Disse arbejdsgrupper er essentielle for at forme standarder og praksisser, der fremmer en friere og mere retfærdig global handel.

Gennem sit arbejde tilbyder ICC Danmark danske virksomheder en unik platform til at påvirke international handelspolitik og praksis, sikre adgang til vigtige markeder og netværk, og bidrage til udviklingen af de internationale handelsregler, der understøtter den globale økonomi.

 

Vil du have flere ICC nyheder? 

Abonner på ICC nyheder