Nyheder

Ny konsulent til ICC Danmark

Vi er glade for at kunne velkomme Dicte Sarah Jensen som ny konsulent i ICC Danmark. Vi har været glade for Victor Normann Kirk, som nu er på vej til ambassaden i Washington D.C.

Søren Søndergaard er ny formand for ICC Danmark

Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til Søren Søndergaard, formand for Landbrug & Fødevarer, som ny formand for ICC Danmark. Samtidig skal der lyde en stor tak til Asger Krogsgaard for hans dedikerede indsats og ledelse som formand for ICC Danmark igennem de sidste syv år.

Branden på Børsen

Vi ønsker at udtrykke vores dybfølte tak for de utallige beskeder og henvendelser fra vores samarbejdspartnere og medlemmer fra hele verden i denne svære tid. 

Vigtig ændring: Udskydelse af Incoterms-kursus den 18. april

Vi må desværre meddele, at vi er nødt til at udskyde det kommende Incoterms-kursus, som var planlagt til at finde sted torsdag d. 18. april på Børsen. Det skyldes, at Ulla Fabricius, underviser på kurset, er blevet forhindret og ikke kan deltage. Det har ikke været muligt at finde en kvalificeret afløser på så kort varsel, og vi har derfor besluttet at sammenlægge dette kursus med det næste, som afholdes den 6. november på Børsen. Vi håber, at I kan deltage på denne nye dato.

Program for Incoterms kurser den 18. april

Vi er begejstrede for at kunne offentliggøre det fulde program for vores kommende Incoterms® kursus den 18. april. Dette er en fantastisk mulighed for at dykke ned i de vitale aspekter af Incoterms®, lære om de seneste ændringer, og hvordan de påvirker din virksomhed.

Vil du repræsentere Danmark i det internationale ICC-arbejde?

Vi søger danske eksperter, der kan bidrage til arbejdet med internationale retningslinjer i kommissioner såsom Trade & Investment, Incoterms, Energy & Environment, Taxation, Commercial Law & Practice, og flere. Deltag i verdensomspændende møder og form fremtiden. Ansøg nu og gør en forskel.