Nyheder

Branden på Børsen

Vi ønsker at udtrykke vores dybfølte tak for de utallige beskeder og henvendelser fra vores samarbejdspartnere og medlemmer fra hele verden i denne svære tid. 

Vigtig ændring: Udskydelse af Incoterms-kursus den 18. april

Vi må desværre meddele, at vi er nødt til at udskyde det kommende Incoterms-kursus, som var planlagt til at finde sted torsdag d. 18. april på Børsen. Det skyldes, at Ulla Fabricius, underviser på kurset, er blevet forhindret og ikke kan deltage. Det har ikke været muligt at finde en kvalificeret afløser på så kort varsel, og vi har derfor besluttet at sammenlægge dette kursus med det næste, som afholdes den 6. november på Børsen. Vi håber, at I kan deltage på denne nye dato.

Program for Incoterms kurser den 18. april

Vi er begejstrede for at kunne offentliggøre det fulde program for vores kommende Incoterms® kursus den 18. april. Dette er en fantastisk mulighed for at dykke ned i de vitale aspekter af Incoterms®, lære om de seneste ændringer, og hvordan de påvirker din virksomhed.

Vil du repræsentere Danmark i det internationale ICC-arbejde?

Vi søger danske eksperter, der kan bidrage til arbejdet med internationale retningslinjer i kommissioner såsom Trade & Investment, Incoterms, Energy & Environment, Taxation, Commercial Law & Practice, og flere. Deltag i verdensomspændende møder og form fremtiden. Ansøg nu og gør en forskel.

Anders Holch Povlsen modtager Tietgenmedaljen

Traditionen tro afholdte ICC Danmark og DSEB deres traditionsrige årsmiddag på Børsen, hvor Tietgenmedaljen bl.a. blev uddelt af Tietgen Fonden Børsen. Det er 25. gang, at Tietgenmedaljen uddeles siden 1932. Tidligere modtagere er blandt andet Mærsk Mc-Kinney Møller, Kjeld Kirk Kristiansen og ikke mindst Kong Christian X.