COPENHAGEN ARBITRATION DAY 2023

Voldgiftsinstituttet og ICC Danmark er glade for at kunne byde velkommen til dette års Copenhagen Arbitration Day 5. oktober 2023, og det er med stor glæde, at vi kan præsentere et program med indlæg fra nogle af de mest anerkendte profiler på området.


Vicepræsident for ICC International Court of Arbitration, Juliet Blanch, fra Arbitration Chambers vil tale om forventningerne til fremtidens voldgift, såsom CO2-neutrale voldgiftssager og brug af AI.
Herudover vil blandt andre den uafhængige voldgiftsdommer Mika Savola, advokat Henriette Gernaa, Gorrissen Federspiel, medlem af ICC International Court of Arbitration, professor dr. juris Giuditta Cordero-Moss, Oslo Universitet og advokat Friedrich Rosenfeld, Hanefeld holde oplæg om forskellige vinkler på fremtidens voldgift.


Arrangementet finder sted på Børsen i hjertet af København, hvor Dansk Erhverv og ICC Danmark lægger lokaler til arrangementet.


Det er gratis at deltage i Copenhagen Arbitration Day og en enestående mulighed for at udforske de grundlæggende problemstillinger inden området samt for at blive opdateret om internationale tendenser.
Konferencen vil blive efterfulgt af en reception og middag på Det Kongelige Bibliotek, som ligger få minutters gang fra konferencestedet.

Læs programmet og tilmeld dig her